

Day 1

November 8, 2023 9 am - 6 pm

## **Draft Summit Program [Subject to Change]**

Session Title	Duration	Time
Welcome & Overview	15 min	9:00am
Participant Introductions + Land Acknowledgement	60 min	9:15am
Stretch Break 1	15 min	10:15am
Tribal Climate Health & Adaptation Overview	60 min	10:30am
Stretch Break 2	15 min	11:30am
Breakout 1: Adaptation Planning – Selecting Strategies by Exposure	60 min	11:45am
Lunch	60 min	12:45pm
Breakout 2: Adaptation Planning – Strategies by Impact Type	60 min	1:45pm
Stretch Break 3	15 min	2:45pm
Adaptation Planning	60 min	3:00pm
Walk & Talk	60 min	4:00pm
Networking Hour	60 min	5:00pm

Session Title	Duration	Time
Latest Knowledge in Climate Health Impacts and Strategies	60 min	9:00am
Stretch Break 1	15 min	10:00am
Protecting Cultural Resources and TEK in Tribal Adaptation - Tribal Participant Knowledge Exchange + Breakouts	60 min	10:15am
Stretch Break 2	15 min	11:15am
Adaptation Planning & Implementation Workshop	60 min	11:30am
Lunch	60 min	12:30pm
Actionable Adaptation Plans - Tribal Participant Knowledge Exchange + Breakouts	60 min	1:30pm
Getting Continued Help	45 min	2:30pm
Stretch Break 3	5 min	3:15pm
Recognition Ceremony	40 min	3:20 pm
Adjourn/Closing	30 min	4:00 pm

## Day 2

November 9, 2023 9 am - 4:30 pm